Eperjesi Richárdné, Aranka

Szakmai előadó - Turisztikai marketing és értékesítés képzés


A szállodai szakmát 1996. óta gyakorlom vezetői munkakörökben.

Recepciósként kezdtem a jelenlegi Hunguest Hotels Zrt. egyik mátrai szállodájában. Röpke 2 hónap után már marketingvezetőként értékesítettem az akkor kereskedelmi szálláspiacra lépő lánc egyik szállodáját. A Hunguest Hotels Zrt. munkavállalójaként eltöltött közel 16 év alatt több kettő, három és négy csillagos szállodában láttam el ugyanezt a feladatot, gyakran kibővítve, vagy váltva szállodavezetői feladatokkal. A munkakör elnevezések változtak, a marketingvezetőtől az értékesítési igazgató címig, de a feladat az ugyanaz volt: értékesíteni a szállodai szolgáltatásokat.

2012. tavaszától kezdődően egy felkérés következtében a Sástói Turisztikai Központ pályázati felújítását zártam, és vezettem be.

Sok mindennel foglalkoztam: külsős szakoktatóként hosszú ideig oktattam a Konferencia és Business Management tárgyat Idegenforgalmi képzésen; rendezvény és fesztiválok szervezésével magán kft-ben; mysteri guest feladatokat láttam el; mindezeket addig, amíg szabadidőm megengedte.

2015. őszétől a mátraszentimrei Selfness Hotel**** Vadvirág átépítés zárására, a szálloda nyitás előkészítésére, valamint a hotel vezetésére kaptam bizalmat, mint igazgató. Örömmel vállaltam, mert akit a szállodai szakma megfertőz, az sosem gyógyul meg, mindig visszavágyik.

X