Molnár Marinetta

HR szakmai vezető


Vallom, hogy emberekkel foglalkozni az egyik legszebb és talán a legnagyobb kihívást jelentő feladat. Éppen ezért fontos, hogy felkészültek legyünk és a lehető legtöbb aspektusból, minél színesebb eszköztárral közelítsük meg a munkatársainkat érintő szituációkat. Ehhez nélkülözhetetlen a megértés és megértetés képessége.


A színészettel párhuzamosan végeztem közgazdasági tanulmányaimat, majd megszereztem a business coach képesítést is. Az elmúlt években a pszichológiai területén bővítem tudásomat.

Pályám során bejártam a humán erőforrás összes lépcsőfokát, 28 évesen lettem felsővezető. Szakterületem a kiválasztási rendszerek kialakítása és működtetése, a szervezet- és vezetőfejlesztés valamint a munkatársi motiváció. Magyarországon kívül a CEE szubrégióban építettem fel HR és kommunikációs folyamatokat, feleltem a nemzetközi projektekért és a jogharmonizációért.

Coachként szerzett tapasztalataimat a munkatársak és vezetők, illetve vezetők és vezetők közti moderációban is alkalmazom, és minden esetben a win-win helyzetek elérésére törekszem.

X