Szügyi Görgy

Menedzsment módszertanok (Mini MBA)


A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottsága Tudósklubjának tagja, a menedzsment módszertanok speciális területeinek szakértője, mint például a klaszter-menedzsment, üzleti innováció menedzsment. A humánerőforrás-fejlesztés, a felnőttképzés önfejlődésre nyitott és gyakorlott szakértője, a személyi és szervezeti hatékonyság folyamat- és rendszerszemléletű megvalósításának képviselője.

Hazai diplomáit tekintve villamosmérnök (BME), mérnök-tanár (BME), posztgraduális szakközgazdász és államháztartási pénzügyi auditor. Nemzetközi tanulmányait tekintve menedzsment-oktató és távoktatási tanár (Diplom in Management Studies, The Open University, Open Business School, U.K.), tréner (Allround European Senior Management Trainers Programme), menedzsment- és HR-fejlesztési szakértő (ASK Management Institute, Portland, Oregon, U.S.A.).

Több magyarországi egyetem meghívott előadója, a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság (KERT) elnöke, a HSZOSZ társelnöke, az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ elnök-vezérigazgatója.

X