célja a vezető eredményességének elősegítése, a vezető szakmai és személyes továbblépésének támogatása.

Vezetői coaching

A coaching a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) szerint:


A professzionális coaching olyan szakmai kapcsolat, amely abban segíti az ügyfelet, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el akár a magánéletében, akár a munkájában vagy a szervezetben, ahol dolgozik. A folyamat során az ügyfél elmélyíti tudását, növeli teljesítményét, és mindezek eredményeként javul az életminősége. A vezetői coaching célja A vezetői coaching célja a vezető eredményességének elősegítése, a vezető szakmai és személyes továbblépésének támogatása. A vezetői coaching formái:

  • Felsővezetői (executive) coaching, mely a döntéshozatal legfelsőbb szintjén állókat segíti az aktuális vagy stratégiai döntések és feladatok eredményesebb megvalósításában.
  • Középvezetői coaching, mely elsősorban a vezetői kompetenciák fejlesztésére szolgál. Leggyakoribb témák: time-menedzsment, konfliktuskezelés, munkatársak motiválása, számonkérés, és delegálási készségek javítása.
  • Csoportos coaching, amikor a különböző cégek vagy területek vezetői a coach moderálásával beszélnek meg tapasztalatokat, cserélnek véleményt, alkotnak közös megoldásokat.
  • Team coaching, mely eredményesen alkalmazható a megváltozott vezetői team együttműködésének kialakításánál, vagy az optimális megoldások közös keresésénél.

Mi az az Inner Game?


A coaching fogalma a sportpszichológiából került az üzleti életbe. Tim Gallwey, angol teniszszakértő rakta le a coaching elméleti alapjait tartalmazó Inner Game elméletét: az edzőnek abban kell támogatnia a játékosát, hogy az a teljesítménye útjában lévő akadályokat képes legyen felismerni és elgördíteni. Ugyanez a coach feladata a vezetők támogatásában. Egyéni coaching csomagjaink:
  • - Kontakt SILVER: 5 alkalom
  • - Kontakt GOLD: 10 alkalom
  • - Kontakt DIAMOND : 20 alkalom
A Kontakt Gold és a Kontakt Diamond csomagjaink megoszthatóak több vezető között is.

X