Goldgruber Katalin

Tréner, tanácsadó

+36305898413


Trénerként célom, hogy a résztvevők saját élményekkel, felismerésekkel, új gondolatokkal gazdagabban induljanak haza. Folyamatokban gondolkodom: változás és fejlődés a legritkább esetekben történik egy pillanat alatt. Tapasztalás, gondolkodás, tanulás, gyakorlás: erre építek a saját életemben is.


Szervezetfejlesztési munkám során fontosnak tartom a holisztikus szemléletet, hogy egy szervezet egészét tekintve lehet elindulni a pozitív változás útján. Meghatározó számomra az emberek folyamatos fejlesztése, készségeik és kompetenciáik kiaknázása, elégedettségük növelése a szervezet fejlődésével, növekedésével összhangban.


Szervezeti kommunikációs BA végzettségem megszerzése közben egyre közelebb kerültem a szervezetfejelesztéshez, tréningekhez, tanácsadáshoz. Intekrulturális pszichológia és pedagógia MA képzésem során mind résztvevőként, mind pedig trénerként egyre több tapasztalatot szereztem.

"Érdekes paradoxon, hogy amikor képes vagyok elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok, akkor válok képessé a változásra."
Carl Rogers