Coaching

 • Tom Landry
  “A coach olyan személy, aki elmondja neked azt, amit nem akarsz hallani, aki láttatja veled azt, amit nem akarsz látni, így azzá válhatsz, akiről mindig is tudtad, hogy lehetnél.”
  Tom Landry

Egyéni coaching

Hogy jól menjenek a dolgok!

Az egyéni coachingra akkor érdemes gondolni, amikor valamiért nem működünk, vagy megbomlik az összhang körülöttünk. Bár a probléma látszólag nagyon összetett, segítségünkkel, az egyén személyre szabott fejlesztésével megoldást találunk arra, hogy

 • hatékonyabban kommunikáljunk munkatársainkkal, ügyfeleinkkel,
 • mindennapjainkat eredményesebben irányítsuk,
 • karrierünket úgy tehessük sínre, hogy közben még élvezzük is a munkánk,
 • megértsük a bennünk zajló folyamatokat, tudatos életvitelt alakítsunk ki,
 • végső soron boldog és eredményes emberré váljunk,

Team coaching

A csapat több, mint a csapatot alkotó emberek összessége!

A személyes coaching mellett lehetőséget kínálunk munkacsoportok, közösségek fejlesztésére is. A team coaching célja, hogy egy közös cél elérése, egy projekt sikeres megvalósítása érdekében harmonizálja, fejlessze a csoportban meglévő kollektív képességeket. A team coaching résztvevői az együtt dolgozó csapat tagjaiból állnak, akik a fejlesztési folyamatban is együttesen vesznek részt.

Mit nyer a teamcoatchinggal az egyén és a munkaadó?

 • Javul a munkahelyi légkör,
 • növekszik a team hatékonysága,
 • fejlődik a kreatív problémamegoldás,
 • csökken a munkára fordított idő.

Szervezeti coaching

Turbó fokozatra kapcsolt innováció

A régen „soft-nak” tartott EMBERI tényező ma már a legkeményebb üzleti alkotóelem. A változásmenedzsment programok kézzelfogható eredményei megmutatkoznak a stratégiában, az szervezeti struktúrában, a megreformált szervezeti folyamatokban, de önmagukban még nem eredményeznek valódi szervezeti innovációt! Ehhez ugyanis meg kell támogatnunk a gondolati, értelmezési és érzelmi szinteket.

A szervezeti coaching során ügyfelünk maga a szervezet. A szervezeti coaching abban segít, hogy a szervezeti VÁLTOZÁSOK gyorsan és eredményesen beépüljenek mind az egyéni munkatársi és vezetői szinteken, mind a különböző csoportok/teamek szintjén.

A klasszikus szervezetfejlesztési programoknál a munkatársaknak mindössze kb. 20%-a vesz részt a folyamatokban, így nagyon hosszú idő telik el, mire a változás végiggyűrűzik a szervezeten. Ezzel szemben az általunk kínált módszerrel a munkatársi elköteleződés 80%-os! Ezzel biztosítjuk, hogy a szervezeti innováció a lehető leggyorsabban, a leghatékonyabban, a legkisebb ráfordítással megvalósuljon.

Mi határozza meg a személyes teljesítményt?

Hogyan hozzuk összhangba természetes tehetségeinket, motivációnkat és viselkedésünket? Ebben segít nekünk a komplex Innermetrix profil, amely „a nem láthatót teszi mérhetővé”.