parallax background

Innermetrix
diagnosztika

INNERMETRIX

MIÉRT FONTOS A MÉRÉS?

„Amit nem tudsz megmérni, azt nem is tudod menedzselni." Dr. Robert S. Kaplan és Dr. David P. Norton professzorok állítását a személyes kompetenciák fejlesztése során is szem előtt kell tartanunk.

Minden fejlesztési folyamatban – legyen az tréning, vagy coaching - a cél kijelöléséhez kapcsolódóan nagyon nagy előny, ha ismerjük a start vonalat is, azaz honnan indulunk, milyen erősségekre építhetünk.

Személyiségünknek vannak látható és nem látható (sokszor számunkra is) ismeretlen területei, melyek pontos feltérképezését és rendszerbe állítását teszi lehetővé az INNERMETRIX online mérés. A mérési eredmények feldolgozása során választ kaphatunk arra, hogyan hozzuk összhangba a természetes tehetségeinket, motivációnkat és a viselkedésünket annak érdekében, hogy növeljük az egyéni és szervezeti teljesítményt, a sikerességet és motiváltságot.

Mit mér az INNERMETRIX – röviden IMX – mérőeszközegyüttes?

A személyes teljesítményünket meghatározó tényezőket, azaz a Mi, Miért és Hogyan kérdésekre kapjuk meg a válaszokat.

A DISC Index a viselkedésünket méri - HOGYAN működöm?

Az Érték Index, a motivációinkat vizsgálja - MIÉRT vagyok hajlandó mozgósítani az energiáimat?

Az Attribute Index, pedig a döntéshozatalunkat befolyásoló tényezőket fedi fel- MI (MIK) az „ún. született tehetségeim” és ez mely készségeimben mutatkozik meg?

A mérések elemenként is, és egymásra épülve is megrendelhetőek.

Az eredmények értelmezését a megkapott személyes riport alapján egyénileg, vagy csoportos workshop kereteiben tesszük meg. A mérések és a feldolgozások angol nyelven is elérhetőek.

A további fejlődéshez pedig segítséget kaphatunk egy-egy tréningprogramban, vagy coaching programban.
Önismereti nyílt tréningünk az Innermetrix mérőeszközegyüttes DISC mérésére épül.