Kacskovics Györgyi

Tréner


A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán végeztem vendéglátóipari üzemgazdászként.

Pályafutásomat a vendéglátóiparban kezdtem, majd Budapesten különböző szállodaláncokhoz tartozó 4 és 5 csillagos szállodákban jártam végig a ranglétrát, és ismerkedtem meg a szálloda különböző területeivel. Többek között dolgoztam a Corinthia Aquincum Hotelben, a Hilton Budapestben, majd a Radisson Blu Béke Hotelben Revenue Manageri pozíciót töltöttem be.

Ezután a Danubius Hotels különböző szállodáiban értékesítési igazgatóként, illetve üzletfejlesztési igazgatóként bizonyíthattam.

Vezetőként nem csak a szállodák bevételi eredményeit tartottam szem előtt, hanem mindig különös hangsúlyt fektettem a kollégák fejlesztésére, képzésére. Ennek köszönhetően kiemelkedő sikereket értünk el az értékesítési csapattal, és több kollégámnak sikerült magasabb pozícióba lépni a szállodaláncon belül, illetve más szállodákban.

Munkám mellett több évig oktattam az Edutus Egyetem végzős hallgatóinak Szállodai értékesítés és marketing tantárgyat. 2018 óta trénerként tevékenykedem, és a szállodai pályafutásom alatt szerzett tapasztalataimat adom át elsősorban szállodai és turisztikai területen dolgozóknak, többek között vendég és ügyfélkezelés, panaszkezelés, tudatos értékesítés és revenue management témakörökben.