Molnár Marinetta

Szervezetfejlesztő, coach, tréner


Pályámat színészként kezdtem, majd egy éles váltással közgazdászként a pszichológia, viselkedéselemzés és tanácsadás területén bővítettem tudásom, és bizonyossá vált számomra: az én hivatásom az emberek támogatása abban, hogy elérjék céljaikat - legyen az üzleti vagy magánéleti. Vallom, hogy ha azzal foglalkozol, amit szeretsz és az utadon vagy, a siker és az igazi flow-élmény nem maradhat el: én például rövid időn belül, huszonévesen lettem egy nemzetközi vállalat HR és kommunikációs vezetője, ahol 5 ország tartozott hozzám, és frissen végzett coachként lehetőségem nyílt azonnal gyakorlatba ültetni a tudásom. Ezután számos szektorban tevékenykedtem, hol szervezetfejlesztőként, coachként, trénerként vagy éppen HR igazgatóként.

A szállodaiparban 2 luxusszálloda HR Directoraként megtapasztaltam többek között azt, milyen kihívásokkal jár egy időben bezárni egy hotelt és készülni egy másik nyitására, és mennyire fontos, hogy a legnehezebb krízisidőszakban is megfelelően kommunikáljunk, foglalkozzunk a kollégáinkkal.

Bárhol is tevékenykedem, az egyéni/csoportos fejlesztés, támogatás, problémamegoldás mindenhol szerves - és vélhetően a leghasznosabb – része a feladataimnak. Az évek alatt azt tapasztaltam, hogy úgy tudom leginkább segíteni az embereket, ha igazán látom és értem őket, őszintén hiszek bennük és a lehető legtöbb aspektusból, nyitottan tudok rávilágítani a kihívást jelentő szituációkra.

Állandó munkáim mellett önismereti csoportokat viszek – vezetőket és magánembereket segítek elakadásaikban és céljaik elérésében.

"Meg kell érteni és ismerni az embereket ahhoz, hogy igazán segíthessünk nekik."