Péter Zsuzsa

Előadó, tréner


Pályafutásom a Hilton Budapest szállodában kezdtem, majd 4 és fél évet töltöttem az MMG Hotels különböző szállodáiban, kezdetben front office majd értékesíti területen. A Fortuna Hotel Értékesítési Vezetője, majd az Alta Moda Fashion Hotel**** Online Értékesítője és Rezervációs Vezetője, a szállodát nyitó csapat tagja voltam.

2010 novemberében csatlakoztam a Budapetiside Kft.–hez és vállaltam el a 3***superior kategóriájú Bo18 Hotel***Superior Értékesítési Vezetői és Igazgatóhelyettesi pozícióját. Fő feladatom a nyitást megelőző pre – opening folyamatok koordinálása, a szálloda előértékesítése, a piaci bevezetés és pozicionálás volt. A hotel jelenleg kiemelkedő szereplő a budapesti piacon, számos magyar és nemzetközi díjjal, kimagasló vendégelégedettséggel rendelkezik, 2014 – ben elnyerte az „Év szállodája" kitüntetést. A világ legnagyobb véleményező oldala, a Tripadvisor által évente frissített „Top25 Hotels in Hungary" listájának oszlopos tagja a hotel nyitása óta.

A cégcsoport 2015 áprilisában nyitotta legújabb szállodáját, Bo33 Hotel****Family&Suites néven, 4 csillagos kategóriában. A hotel magasan pozícionált, kiemelkedő vendégelégedettségnek örvend, rövid üzemelése alatt számos nemzetközi és hazai elismerést szerzett. A „Top25 Hotels in Hungary" listájának büszke tagja.

Jelenleg Bo33 Hotel**** Family&Suites Igazgatója és a BoHotels szállodáinak Értékesítési Igazgatója vagyok, emellett tanácsadással, oktatással foglalkozom.