Szűcsné Szabó Katalin

Ügyvezető, szervezeti coach

+36307990218


Hivatásom a szervezetek és az emberek fejlesztése. Szerencsés vagyok, mert az elmúlt húsz évben vezetőként is megtapasztalhattam a szervezetek, a HR rendszerek és a személyes kompetenciáik fejlesztésének kihívásait.

Hiszek abban, hogy a produktivitás záloga az emberi tényező.

Tanulmányaim mellett a vezetői gyakorlatom segít abban, hogy tréneri és coach feladataimat megalapozottan tudjam végezni. A Kontakt Műhely szakmai vezetőjeként arra törekszem, hogy mi magunk is folyamatosan tanuljunk, fejlődjünk hiszen csak így tudjuk biztosítani, hogy ügyfeleink igényeire és kihívásaira a legmegfelelőbb megoldásokat nyújtjuk.

Üzemgazdászként és gazdasági szaktanárként a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, MBA menedzserként a Szent István Egyetemen végeztem. Coach akkreditációval 2015 óta rendelkezem.

„A jó vezetőnek fertőző optimizmust kell árasztania, és azt a bizonyosságot, hogy a nehézségekkel mindig szembe tud nézni. Önbizalomnak kell sugároznia belőle, még akkor is, ha nem egészen bizonyos az események kimenetelében.” Sir Bernard L. Montgomery